вівторок, 05 квітня 2011 11:18

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Мельниченко знімав Кучму на годинник під час очної ставки?

Мельниченко знімав Кучму на годинник під час очної ставки?

Новий адвокат екс-президента Леоніда Кучми Віктор Петруненко заявив, що екс-майор Держохорони Микола Мельниченко приховано вів відеозапис очної ставки, нібито використовуючи для цього наручні годинники, повідомляє "Сегодня".

"Я звернув увагу на застиглу на рівні грудей ліву руку Миколи, де був масивний хронометр, спрямований в нашу сторону. А циферблат показував 11.14.10, тобто час, коли Микола увійшов до кабінету слідчого, - сказав Петруненко. - Іншими словами, годинник вже стояв.І ми запідозрили, що у нього зовсім інші функції, звернувши на цю обставину увагу слідчого".

У результаті було оголошено перерву. Після неї, за словами Петруненка, Мельниченко з'явився в кабінет вже без хронометра.

Разом з тим, інший адвокат Кучми Михайло Кисилевич зазначив, що руки Мельниченко тримав після перерви під столом, на колінах, прикривши плащем.

"До перерви Мельниченко явно вів запис очної ставки, у чому можна переконатися, переглядаючи відео, яке велося офіційно, - підкреслив Кисилевич. - Нам же фіксувати запис не дозволили. Ми зробили офіційну заяву про неприпустимість таких дій".

У той же час, сам Мельниченко віджартувався: "Може, в моєму годиннику ще й вогнепальну зброю вмонтовано? І самі вони виготовлені за технологією "Стелз" (дозволяє робити невидимою для радарів військову техніку. - ред .)?".

Але потім екс-майор серйозно додав, що з усіх питань представникам Леоніда Кучми слід звертатися до Генпрокуратури.

Разом з тим, Микола Мельниченко у коментарі Gazeta.ua відмовився коментувати цей випадок. Його ж прес-секретар повідомила, що це неправда.

Нагадаємо, учора, 4 квітня, відбулась очна ставка Леоніда Кучми та Миколи Мельниченка.

Раніше екс-президент заявляв, що йому немає про що розмовляти з Мельниченком. Він також назвав екс-майора зрадником.

Очна ставка відбулася з четвертої спроби. До цього її переносили через відсутність у екс-гаранта адвоката. Іншого разу Кучмі за деякими твердженнями було погано.


Зараз ви читаєте новину «Мельниченко знімав Кучму на годинник під час очної ставки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі