вівторок, 08 грудня 2009 18:47

Мельниченко запевняє, що секретарка Литвина бреше

Мельниченко запевняє, що секретарка Литвина бреше
Екс-майор Микола Мельниченко вимагатиме, щоб Генпрокуратура допитала прес-секретаря спікера Володимира Литвина Ольгу Чорну.

Про це він заявив, коментуючи її заяву про те, що Мельниченко "намагався вийти на передвиборний штаб Литвина з тим, щоб попросити компенсацію за його мовчання".

"У середу я буду в Генпрокуратурі і буду вимагати, щоб допитали Чорну з приводу подібної інформації. Якщо у них є інформація, що нібито хтось... Що Мельниченко звертався, вони зобов"язані були піти в прокуратуру і написати заяву", - сказав він.

"Якщо ж вони про це не писали і не говорили, то цього не було. Тобто, я вимагаю, щоб вони назвали день, час, особу, які були зроблені пропозиції", - заявив екс-майор.

"Зі свого боку, посилаючись на цю інформацію, я буду вимагати, щоб допитали Чорну, і у разі необхідності влаштували очні ставки", - підкреслив Мельниченко.

При цьому екс-майор додав, що не хотів би звертатися до суду задля спростування цієї інформації.

"Чисто по-людськи нехай вона (Чорна) скаже, що це не відповідає дійсності. Або нехай прийде до прокуратури і скаже, що Мельниченко - шантажист...І факти надасть", - підсумував він.

Як відомо, раніше Мельниченко назвав Литвина замовником вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, повідомляє Ліга.net.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко запевняє, що секретарка Литвина бреше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі