понеділок, 13 грудня 2010 13:43

Мельниченко: За мною стоять більш сильні люди, ніж якась там Росія

Мельниченко: За мною стоять більш сильні люди, ніж якась там Росія

Екс-майор Державної служби охорони України Микола Мельниченко вимагає від російського бізнесмена Бориса Березовського надати докази щодо його співпраці з російськими спецслужбами у справі "плівок Мельниченка".

"Борис Абрамович - геніальна людина, але якщо в нього є якісь подібні факти, то він зобов'язаний надати докази прокуратурі. Скажіть, нарешті, на кого я працював, на яку спецслужбу, а то я сам не знаю", - зауважив Мельниченко.

"Одні кажуть, що це Росія, інші – що США. Але це зовсім інша спецслужба, і те, що кажуть, мене мало цікавить. Я впевнений в тому, що за мною стоять більш впливові та сильні люди, ніж якась там Росія та її спецслужби", - підкреслив екс-майор.

Нагадаємо, раніше Борис Березовський заявив, що поява плівок Мельниченка була спецоперацією Росії з метою поставити президента України (1994-2005) Леоніда Кучму під свій контроль.

За словами олігарха, Мельниченко є співробітником ФСБ і це "чисто гебешна історія".

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко: За мною стоять більш сильні люди, ніж якась там Росія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі