пʼятниця, 25 березня 2011 14:06

Мельниченко просить Генпрокуратуру зробити Пінчука невиїзним

Мельниченко просить Генпрокуратуру зробити Пінчука невиїзним

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко попросить Генпрокуратуру обмежити виїзд закордон зятя Леоніда Кучми, Віктора Пінчука.

Про це він заявив перед допитом у Головному слідчому управлінні відомства.

"Я буду просити, щоб Генпрокуратура обмежила виїзд за кордон Віктора Пінчука, щоб він не міг впливати на хід слідства в Україні через Хілларі Клінтон", - зазначив Мельниченко.

Він також попросив взяти під контроль

"Також я звертаю увагу СБУ на те, щоб вони взяли під контроль охорону Леоніда Кучми. І в цей день я щиро вітає співробітників СБУ з професійним святом", - додав він.

По завершенню ж допиту Мельниченко висловив сподівання, що розслідування справи проти екс-президента Леоніда Кучми буде проведено швидко.

"Леоніде Даниловичу, нарешті має бути вирок і якщо ви кажете, що Мельниченко такий негідник, то будь ласка, нехай він відповідає за те, що він зробив, але і ви також. Ви не уникайте слідства, не мордуйте Україну. Чим швидше це все закінчиться, чим швидше відбудуться всі процесуальні дії, тим буде краще, і вам в тому числі", – сказав Мельниченко.

При цьому він висловив переконання, що очну ставку з Кучмою буде проведено.

Щодо Кучми порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко просить Генпрокуратуру зробити Пінчука невиїзним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі