четвер, 24 березня 2011 13:26

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

Мельниченко попросив СБУ посили його охорону

Мельниченко попросив СБУ посили його охорону

Колишній офіцер управління Державної охорони України майор Микола Мельниченко має намір попросити у Служби безпеки України посилити його охорону.

Про це він сказав журналістам перед відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Я хотів би офіційно звернутися до СБУ - посилити мою охорону", - сказав він журналістам.

Мельниченко також заявив, що приїхав на очну ставку з екс-президентом Леонідом Кучмою.

"Мене викликали для проведення очної ставки і для мене це в принципі свято, тому я надів білу сорочку, а для Кучми це в принципі жалобу", - сказав він

На питання, чим обумовлена ??прохання про посилення охорони, Микола Мельниченко відповів: "Запитайте це у начальника охорони Кучми".

У свою чергу, начальник охорони Кучми запевнив, що легендарному екс-майору ніхто не погрожував: "Ви ж самі були свідками, що ніхто нічого не говорив. У цій ситуації ніхто йому не загрожував. А те, що, як сказав Леонід Кучма, прийшла весна і в кого-то починаються якісь домисли ... про загрози, але ви самі бачили, що ніхто нікому не погрожував ".

"Просто я сказав: "Ти зрадив все, що можна було зрадити, був таким же співробітником, як і ми всі, ти виконував свою роботу і давав присягу цій країні. Але ти робив все незаконно", - передав свою розмову з Миколою Мельниченком охоронець Кучми.

Нагадаємо, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти екс-президента Леоніда Кучми. Як твердять слідчі екс-глава держави віддав наказ про вбивство журналіста.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко попросив СБУ посили його охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі