вівторок, 12 лютого 2008 09:04

Медведєв: Газ - це не "халява", яка приходить по красивих трубах

Медведєв: Газ - це не "халява", яка приходить по красивих трубах
Партнери Росії за кордоном, одержуючі російський газ, повинні розуміти, що він не дістається легко, і не повинні ображатися на вимоги платити за нього ринкову ціну.

Про це заявив перший віце-прем"єр-міністр РФ Дмитро Медведев .

"Наші партнери не повинні думати, що це "халява", яка приходить по красивих пластикових трубах і яку можна палити безвідносно до того, скільки це стоїть", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, раніше офіційний представник російського концерну "Газпром" Сергій Купріянов заявив, що компанія з 12 лютого може припинити постачання свого газу до України.

За його словами, така міра буде зроблена "Газпромом", якщо Україна найближчим часом повністю не розрахується по всій простроченій заборгованості. Пізніше він повідомив, що "Газпром" і Україна не змогли просунутися в переговорах про врегулювання газового боргу. 11 лютого Купріянов заявив, що час можливого зниження постачань газу до України переноситься з 10:00 на 18:00 за московським часом (з 9:00 на 17:00 по київському часу) 12 лютого, пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: Газ - це не "халява", яка приходить по красивих трубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі