четвер, 10 квітня 2008 12:06

Медведько попросив своїх людей не займатися політикою

Генеральний прокурор України Олександр Медведько закликає керівників правоохоронних і контролюючих органів займатися своєю безпосередньою роботою, а не політикою.

"Звертаюся до всіх контролюючих органів, всіх правоохоронних органів, щоб ми спільними зусиллями працювали, а не займалися політиканством. Закликаю всіх правоохоронців і контролюючі органи: давайте спільно працювати, а не займатися гаслами", - сказав в четвер Медведько, виступаючи на координаційній нараді керівників правоохоронних органів, присвяченій боротьбі з контрабандою.

"Деякі політики не розуміють ситуації. Вибори в Києві... деякі політики користуються цим в своїх виступах, перш за все, для того, щоб звинуватити органи прокуратури... Ті, хто говорять, що роботи немає, це не відповідає дійсності. Хотів би звернутися до всіх керівників, насамперед, контролюючих органів, - не треба займатися політикою, треба виявляти порушення і направляти матеріали в СБУ і прокуратуру", - відзначив Медведько.

Зокрема, генпрокурор підкреслив, що 28 березня на телеканалі "Інтер" глава Контрольно-ревізійного управління висловився, що КРУ передало більше 6 тис. матеріалів в органи прокуратури для порушення кримінальних справ, на підставі яких було порушено 699 кримінальних справ.

Медведько заявив, що це "повністю не відповідає дійсності", оскільки навіть фізично "неможливо направити таку кількість матеріалів", пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Медведько попросив своїх людей не займатися політикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі