вівторок, 01 травня 2007 12:11

Медведько оскаржить своє звільнення в суді

Олександр Медведько подаватиме позов до суду з приводу свого звільнення з посади генерального прокурора.

Про це він заявив у неділю в інтерв"ю каналу НТН.

Екс-генпрокурор висловив думку, що звільнений раніше з цієї посади Святослав Піскун "правильно робив, що він боровся з тим незаконним указом, яким його було звільнено".

"Я вважаю, що указ стосовно мене являється незаконним. І буду теж відстоювати свою правду, подаючи позов до суду, що я і буду робити", - заявив Медведько, передає Українська правда.

"Цю ситуацію треба було вирішити тоді, коли б я вийшов з лікарняного. І взагалі, це робиться іншим шляхом: запросити генерального прокурора, він один в державі, їх небагато, вирішити питання цивілізовано. Якщо не хоче президент, щоб я був генеральним прокурором, треба запросити і сказати в вічі: Олександре Івановичу, я вважаю, що у нас повинен бути інший генеральний прокурор", - вважає він.

Телеканал також зазначає, що Медведько був першим, хто "привітав Святослава Піскуна з тим, що той домігся справедливості".
Зараз ви читаєте новину «Медведько оскаржить своє звільнення в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі