пʼятниця, 08 червня 2007 20:09

Медведько дав Гелетею надію і надалі охороняти Генпрокуратуру

Генеральний прокурор України Олександр Медведько доручив відповідним службам відомства перевірити укладені угоди про охорону Генпрокуратури.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Києві, відповідаючи на питання журналістів.

"Я зараз доручив переглянути ті події, (що відбувалися на території Генпрокуратури 24-25 травня), ті рішення...", - сказав Медведько, додавши при цьому, що охорона відомства здійснюється "зараз поки що так, як було прийнято рішення". (Охорону Генпрокуратури, відповідно до укладеної за екс-генпрокурора Святослава Піскуна угоди, наразі здійснює Держслужба охорони "Титан" МВС України).

Водночас Медведько зазначив, що розмовляв з приводу охорони Генпрокуратури із начальником Управління Державної служби охорони (яка раніше, до подій 24 травня, охороняла Генпрокуратуру) Валерієм Гелетеєм.

За словами Медведька, фахівці Генпрокуратури та УДО розглянуть всі питання, які стосуються охорони відомства, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Медведько дав Гелетею надію і надалі охороняти Генпрокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі