четвер, 17 січня 2008 11:21

Медведька прооперували

Генеральний прокурор України Олександр Медведько відучора знаходиться на "лікарняному". На весь час відсутності Генпрокурора його обов"язку виконує перший заступник глави ГПУ Сергій Вмнокуров.

Про це вчора в ефірі телеканалу "1+1" повідомив народний депутат від "НУ-НС", заступник голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Стретович.

За його словами, цю інформацію членам парламентського комітету повідомив в.о. Генпрокурора Винокуров, відзначивши, що Медведько днями був прооперований. Уточнювати суть хвороби свого начальника Винокуров відмовився

Таким чином, відзначив Стретович, оскільки апарат Верховної Ради тільки вчора подав на розгляд профільного комітету прохання 180 нардепів про оголошення Медведьку недовіри, Генпрокурор поки не може бути звільнений.

Разом з тим, відповідаючи на уточнююче питання, чи вірить він в хворобу Медведька, Стретович ухилився від відповіді, відмітивши, що поки не встиг перевірити цю інформацію, пише "Трибуна".

Зараз ви читаєте новину «Медведька прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі