середа, 21 травня 2008 15:34

Медведчука викликали на допит

Медведчука викликали на допит
Служба безпеки України викликала на допит колишнього голову Адміністрації екс-президента Леоніда Кучми Віктора Медведчука у рамках перевірки щодо використання на Київських дострокових виборах виборчої технології "Вавілон".

Про це повідомила заступник керівника прес-центру відомства Лада Сафонова.

"СБУ рішуче протидіє брудним виборчим політтехнологіям. Зокрема, до СБУ викликано громадянина України Віктора Медведчука щодо використання так званої виборчої технології "Вавілон", - заявила вона.

Водночас, Сафонова не змогла повідомити на коли саме Медведчука викликано на допит, а також те, чи отримав він офіційно повістку.

Окрім цього, коментуючи перевірку СБУ у зв"язку зі зверненням членів Київського тервиборчкому, вона повідомила, що відомство продовжує вживати "заходи для затримання осіб, що висловлювали погрози фізичної розправи на адресу членів Київської міської територіальної виборчої комісії".

"Опитано представника у ТВК від Київської міської організації Партії регіонів, на адресу якого надійшли погрози", - сказала Сафонова.

Крім того, за її словами, у рамках відповідної справи встановлюються особи, які 19-го та 20-го травня, "здійснивши на телефон 02 анонімні дзвінки, намагалися дезорганізувати роботу Київської міської ТВК шляхом повідомлення про замінування їхньої будівлі, а також будівлі Центрвиборчкому", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Медведчука викликали на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі