вівторок, 14 січня 2020 20:18

Медведчук заявив, що його літак не возив у Оман Суркова

Медведчук заявив, що його літак не возив у Оман Суркова
Медведчук сказав, що на літаку була його донька. Фото: YouTube

Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що на борту його літака з Оману до Москви летіла сім'я його старшої доньки.

"Я користуюся цим літаком відповідно до угоди, яка в мене підписана з оператором на авіаперевезення, іноді я використовую цей літак. Щодо перебування цього літака в Омані, то я можу сказати так, дійсно, він 7 січня був в Омані, 8-го він вилетів в Москву. Він в даному випадку перевозив сім'ю моєї старшої доньки. І більше на борту цього літака ні на шляху до Оману, ні на шляху з Оману до Москви, крім сім'ї моєї дочки, нікого не було", - сказав він "Радіо Свободи".

Сказав, що на борту літака, крім його дочки, перебували її чоловік Андрій Рюмін та троє їхніх дітей. Рюмін не знайомий з президентом України Володимиром Зеленським і не зустрічався з ним в Омані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілоти намагалися повернутись. Оголосили попередні результати розслідування авіакатастрофи МАУ

Раніше з'явилась інформація про те, що на літаку побував помічник президента Росії Владислав Сурков.

Президент України Володимир Зеленський повернувся з Оману о 2.37 ночі 9 січня. Літак приземлився в аеропорту "Київ". Зеленський прилетів чартерним рейсом зі столиці Оману на літаку Bombardier Global Express 6000 із бортовим номером 9H-VJN. Його використовує авіакомпанія з головним офісом у Мальті.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук заявив, що його літак не возив у Оман Суркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі