неділя, 02 вересня 2018 01:51

Медведчук "прорекламував" Тимошенко, як кандидата в президента

Медведчук "прорекламував" Тимошенко, як кандидата в президента
Медведчук: "Тимошенко - добре підготовлений кандидат у президенти". Фото: Досьє

Кум президента РФ, лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук назвав Юлію Тимошенко "цілеспрямованим" та "добре підготовленим" кандидатом у президенти України.

За його словами, якщо обирати між Анатолієм Гриценком і Тимошенко, то "очевидно", що виборці повинні підтримати Тимошенко. Про це Медведчук сказав в інтерв'ю The Independent, яке належить російському олігарху Олександру Лєбєдєву.

Водночас він наполіг на відсутності політичних відносин з Тимошенко.

"Для цього немає необхідності. І ми маємо різні політичні позиції", - заявив Медведчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як Тимошенко ходила просити за кума Путіна

Нагадаємо, наприкінці липня Медведчук повідомив про рішення приєднатися до партії "За життя" Вадима Рабіновича і очолити напрямок щодо "відновленню миру" з Росією.

Згодом стало відомо, що новий генпродюсер телеканалу "112 Україна", якого призначили після зміни власника, пов'язаний із Медведчуком.

Юлія Тимошенко заявила, що балотуватиметься в президенти - і її партія "Батьківщина" не розглядає можливість об'єднання з іншими політичними силами чи підтримки інших кандидатів.

20 червня лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що візьме участь у виборах президента України у 2019 році.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук "прорекламував" Тимошенко, як кандидата в президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі