пʼятниця, 11 квітня 2008 17:04

Медведчук допомагав Тимошенко у газових переговорах з Росією - Кравчук

Один з лідерів СДПУ(о), перший президент України Леонід Кравчук заявив про співпрацю прем"єр-міністра Юлії Тимошенко із колишнім керівником об"єднаних есдеків Віктором Медведчуком. Про це він розповів у інтерв"ю Новинареві.

"Я знаю, що Медведчук зараз серйозно готується повернутися в активну політику, - сказав Кравчук, перший номер СДПУ(о). – Він вибирає час, союзників. І своїм листом Віктор Ющенко його лише активно до цього штовхає".

"У Медведчука чудові стосунки з Дмитром Медвєдєвим і Володимиром Путіним", - повідомив Кравчук. – "Дружина Дмитра Медвєдєва Світлана разом з Володимиром Путіним хрестили молодшу доньку Віктора Медведчука Дашу. Звісно він не може сам підписати якоїсь газової угоди, але переконати в чомусь, найти необхідні аргументи і канали, щоб покращити умови для України – може".

Кравчук навіть підтвердив, що останні газові переговори Тимошенко з російською стороною проходили не без допомоги Медведчука. Більше того, Леонід Кравчук прогнозує, що на наступних президентських виборах соціал-демократи швидше підтримають лідерку БЮТ, ніж діючого главу держави. "Ми точно не будемо голосувати за націонал-патріотів", - додав він.

Нагадаємо, що 3 березня на сайті Президента було опубліковано відкритий лист Віктора Ющенка прем"єр-міністру Юлії Тимошенко, в якому він дорікає главі уряду співпрацею з давніми соратниками Віктора Медведчука, а саме: Тарасом Козаком, заступником голови державної митниці, Олександром Паршиним, першим заступником голови Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, Олексієм Іщенком, першим заступником міністра регіонального розвитку та будівництва і Олександром Задорожнім, радником прем"єр-міністра з правових питань.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук допомагав Тимошенко у газових переговорах з Росією - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі