четвер, 16 серпня 2018 09:28

Матіос пригрозив Холодницькому

Матіос пригрозив Холодницькому
Між Холодницьким і Ситником певний час триває протистояння. Фото: rbc.ua

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос натякнув керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому, що скоро його звільнять.

Про це він сказав в ефірі "112 Україна".

"Я, напевне, найбільш обізнаний у перипетіях майбутньої долі Назара Холодницького. Хай подбає і подумає, чого він зненацька став "святішим святого"...

У нас наступить торжество закону. Тому що докази і книги не горять... А ображені - я як суб'єкт розслідування, яке проводила в комбінуванні з деякими людьми низка правоохоронних органів держави минулого року - не забув і не забуду. Поки не маю для цього законних повноважень. Але вони наступлять. Це буде ще одна вперше зроблена річ в Україні... Буде ще один "екс". Думаю, не довго чекати", - сказав Матіос.

Він розкритикував Холодницького та директора НАБУ Артема Ситника за міжвідомчий конфлікт.

"Ці інституційні протиріччя нищать державу - коли спочатку разом, а потім один - святіший за Папу Римського, інший - гірший за того, хто в пеклі", - висловився Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситника тягне до Банкової, а Холодницького - в інший бік - експерт

НАБУ місяць прослуховувало керівника САП Назара Холодницького . Жучки встановили в акваріумі в його робочому кабінеті. За матеріалами записів Холодницького звинуватили в розголошенні оперативної інформації, втручанні у слідство і тиску на суд. Генпрокурор Юрій Луценко та директор НАБУ Артем Ситник просили кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів звільнити Холодницького.

КДКП вирішила не звільняти керівника САП, але визнала обґрунтованими скарги щодо дисциплінарних порушень.

Зараз ви читаєте новину «Матіос пригрозив Холодницькому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі