пʼятниця, 23 січня 2009 11:29

Мартиненко не розмовляє з Балогою і в "ЄЦ" не піде

Голова фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Микола Мартиненко сумнівається в об"єднанні партій "Єдиний центр" й "Народний Союз Наша Україна".

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Дело".

При цьому він допустив, що питання об"єднання цих партій може знову обговорюватися в січні й лютому.

"Я не виключаю того, що питання знову буде поставлене у січні і в лютому. Але не думаю, що злиття відбудеться", - сказав він.

Крім цього, коментуючи свої взаємини із Президентом Віктором Ющенком і його Секретаріатом, він зазначив, що із представниками із Секретаріату він не має наміру вести діалог, а виключно з Ющенком.

У жовтні 2008 року депутат Ради, член фракції НУНС, лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль заявив, що вважає безпідставним рішення політичної ради НСНУ про неможливість спільної участі з "Єдиним центром" у можливих позачергових парламентських виборах.

Депутат Ради, член "Єдиного центру" Василь Петьовка (НУНС) заперечує намір своєї політичної сили об"єднатися із НСНУ, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Мартиненко не розмовляє з Балогою і в "ЄЦ" не піде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі