пʼятниця, 17 жовтня 2008 12:49

Марш в честь ОУН-УПА відбудеться на Хрещатику. Лівим радять не висовуватися

Завтра, 18 жовтня, у Києві відбудеться Марш на честь ОУН-УПА. Активісти закликають всіх патріотів України прийти до пам"ятника Тарасу Шевченку об 11:00 і пройти Маршем по Хрещатику, щоб довести, що це - "наша земля, і ніякі антиукраїнські сили нас не зможуть зупинити".

Організатори Маршу заявили, що "націоналістична Покриву є днем Слави всіх померлих, живих і ненароджених воїнів України". За їх словами, в попередні роки, під час святкування Покрови, націоналісти ходили "околицями і підлаштовувалися під умови ліво-охоронних органів". "Цього разу ми доведемо, що Україна належить українцям, а Київ належить нам", - завірили політики.

Націоналісти обіцяють пройти Маршем по Хрещатику, щоб довести, що це - "наша земля, і ніякі антиукраїнські сили нас не зможуть зупинити". "Ті, хто ходять навколо хороводами, налаштовані на поразки і святкують поразки. Ми ж святкуємо перемоги Української Нації", - підкреслили активісти.

Вони також відзначили, що "ні ліві, ні ліберали, ні хто-небудь інший" їм не зможуть перешкодити.

"Якщо українофоби наважаться висунути свої голови на вулиці Києва - їм дадуть гідну відсіч. 18 жовтня 1994 року псевдоеліта скасувала заборону на діяльність КПУ - 18 жовтня 2008 року ми, нові українські праві, заборонимо лівим діяльність на вулиці. Якщо владний апарат не здатний знищити п"яту колону - це зробимо ми", - упевнені націоналісти.

Активісти закликали всіх патріотів України прийти до пам"ятника Тарасу Шевченку завтра, 18 жовтня, в 11:00, звідки і почнеться Марш на честь ОУН-УПА.

В оргкомітет Маршу входять наступні організації: ВГО "Патріот України", Українська націонал-трудова партія, ГО "Українська Альтернатива", Національна Дія "РІД", ГО "СІЧ", Характерне Козацтво, Свято-Андріївський козацький курінь.

Слід зазначити, що 14 жовтня є святом Покрови Пречистої Богородиці. Ця дата також святкується як День українського козацтва, а також як День створення Української Повстанської Армії. У 2008 році святкуються 66-ту річницю УПА.

Нагадаємо також, що 14 жовтня в Києві Всеукраїнське об"єднання "Свобода" провела віче за визнання Української Повстанської Армії (УПА) і святковий концерт на майдані Незалежності. Віче почалося біля пам"ятника Тарасу Шевченку і пройшло під гаслами "Героям УПА - Слава! Українцям - сильна держава!". Крім того, був підготовлений проект указу Президента "Про визнання національно-визвольної боротьби Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії за державну незалежність України", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Марш в честь ОУН-УПА відбудеться на Хрещатику. Лівим радять не висовуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі