середа, 23 жовтня 2013 14:36

Маркову показали місце - нардеп

Маркову показали місце - нардеп
Ігор Марков. Фото: atv.odessa.ua

Лідера партії "Родіна" потрібно було арештувати ще 2007 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від УДАРу, одесит Володимир Куренной.

"Маркова треба було арештувати наступного дня після бійки зі "свободівцями". Чи ти націоналіст, чи ліберал, соціал-демократ - не можна бити людину. Підстави для кримінальної відповідальності по цій справі однозначно є. Однак шість років тому  право в Україні не спрацювало. Сьогодні ж це спрацювало, аби показати світові, що в нас немає вибіркового правосуддя", - зазначив нардеп.

За його словами Куренного, Маркова арештували, бо випав гарний політичний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков висуватиме свою п'ятірку на вибори в "проблемних округах"

"У Маркова є своя група прихильників - це громадяни відверто проросійської орієнтації. Вони й протестують проти його затримання. Сказати, що це вплине на всю Одещину чи Україну - далеке від реалій. Одеса спокійно живе. 80 відсотків одеситів навіть уваги не звернули на те, що відбулося. Це достатньо аполітичний народ. Пан Марков був достатньо марґінальним політиком. Спочатку він дотримувався однієї лінії, потім пішов у Партію регіонів, яка дала йому зелене світло на депутатство. А потім він почав "тролити" Партію регіонів, виступати проти вказівок Януковича на євроінтеграцію. Все, що відбувається зараз - реакція на його заяви і до, і після позбавлення мандату. Мені розповідали, що він дуже різко виступав на фракції. Ще різкіше говорив у кулуарах про євроінтеграцію. А до всього ще й офіційно виголошував протилежний курс, який обрала влада. От йому й показали місце", - наголосив Куреной.

Нагадаємо, колишньому народному депутату України Ігорю Маркову інкримінують організацію і вчинення побиття учасників пікету в Одесі. Вчора 22 жовтня він був затриманий після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році.

Зараз ви читаєте новину «Маркову показали місце - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі