середа, 23 жовтня 2013 22:04

Марков завжди сидів під портретами Путіна і Сталіна - екс-мер Одеси

Марков завжди сидів під портретами Путіна і Сталіна - екс-мер Одеси
Едуард Гурвіц. Фото: od-news.com

Екс-"регіонал" Ігор Марков залишався на свободі лише за рахунок своїх зв'язків і грошей.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній мер Одеси Едуард Гурвіц.

Він зазначив, що Маркова затримали справедливо.

"Дуже правильно, що нарешті Маркова притягли до відповідальності. Це покидьок, який багато чого накоїв в Одесі. Безперечно він тоді(у 2007 році – ред.) побив людину. Це всі бачили. Це було на відео знято. Зробив людину інвалідом", - сказав він.

"На жаль слідство йшло так довго. Я знаю, що цю справу передали у Миколаївську область. Там прокурором був дружок Маркова, такий собі Стоянов, і прокуратура цю справу там закрила. Марков переховувався в Придністров'ї. Людина він боязлива. Так він і тоді зі спини охоронця вистрибнув і вдарив в обличчя людину. Він повна нікчемність, бив навіть свого тестя", - додав Гурвіц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марков не проти співпрацювати з Медведчуком

Він розповів, що правоохоронці весь час були "прикормленими" у Маркова.

"Те що Марков так довго був на волі це не його заслуга, а недопрацювання правоохоронних органів, продажних правоохоронних органів. Йому вдавалося бути на свободі за рахунок грошей. Це позор українського парламенту, коли такі люди проходять, які не визнають існування нашої країни", - сказав він.

"Марков в кабінеті завжди сидів під портретом Путіна, а поряд портрет Сталіна. А у вівторок, коли його затримували, там (у протестуючих – ред.) були російські прапори. До того у нього були зв'язки у правоохоронних органах. Органи були прикормлені", - додав Гурвіц.

Нагадаємо, 22 жовтня Марков був затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. Мова йде про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо на самому побитті пікетувальників.

Сьогодні Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу Маркову у вигляді утримання під вартою до 20 грудня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Марков завжди сидів під портретами Путіна і Сталіна - екс-мер Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі