середа, 23 жовтня 2013 22:17

Марков просить родичів принести йому Біблію та взуття без шнурків

Марков просить родичів принести йому Біблію та взуття без шнурків
Ігор Марков Фото: ipress.ua

Екс-депутат Ігор Марков сидить у камері на двох, а його співкамерник — убивця. Про це йдется у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, сьогодні, 23 жовтня, його заарештував київський Печерський суд.

Родичів Марков попросив привезти йому сірники, спортивний костюм, взуття без шнурків та книги - Біблію і Достоєвського. Устиг також поскаржитися на самопочуття: каже, що напередодні на допит його забрали з температурою, а сьогодні йому стало гірше.

"Я, звичайно, не міряла, але так, на око, я думаю, 39 є. Плюс, я думаю, що тиск впав, тому що помутніння в очах у людини", - повідомила дружина Маркова Інесса.

Нагадаємо, що Маркова заарештували у справі шестирічної давності. Тоді в Одесі Марков, ніби побив "свободівця" під час акції проти встановлення в місті пам'ятника Катерині II.

"Звичайно, ми будемо подавати апеляцію, звичайно, ця апеляція буде безрезультатною, і звичайно, що ми будемо звертатися до європейського суду з прав людини із заявою про порушення прав Маркова державою Україна", - повідомив адвокат Олександр Казарновський.

Затримання екс-нардепа, лідера проросійської партії "Родина" Ігоря Маркова спричинило заворушення в Одесі. До самого ранку прихильники політика тримали в облозі обласний осередок міліції. Близько 5 ранку Маркова з боєм вивели з будівлі МВC в Одесі та відправили до суду.

Зараз ви читаєте новину «Марков просить родичів принести йому Біблію та взуття без шнурків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі