пʼятниця, 17 квітня 2009 16:01

Марення про Арсенія Македонського та Білу королеву вийде книгою

Лідер партії "Велика Україна" Ігор Беркут видає свою другу книгу, яка носить поки робочу назву "Брат-2" і яка розповідає про кінець президентства Віктора Ющенка і прихід до влади "Арсенія Македонського". Про це він заявив в ефірі радіо "Ера".

"Зараз у видавництво здана наступна книга, яка називається... поки не скажу як, робоча назва "Брат-2" і один із сюжетів, який там йде, це коли Віктор Ющенко під час наступних виборів перестане бути президентом, і новий президент, якого ми в книзі описуємо як "Арсеній Македонський", - це новий Президент України", - повідомив він.

За його словами, "партія Білої королеви побачить, що Арсеній Яценюк перемагає, буде підготовлений терористичний акт, який повинен буде здійснити людина, яку звали Арсеній Яценюк - двійник".

Андрій Ющенко займає державний пост в Москві

Згідно з сюжетом, терористичний акт пов"язаний з вбивством багатьох людей. І тоді, за словами Беркута, Яценюк звертається до нації з телеканалу "Інтер" і каже: "Я прошу, українці, ми повинні захистити дітей, тому я повинен узяти нове прізвище".

І декілька тижнів вся країна обирає Яценюку нове прізвище, згадуючи, що в історії був такий Македонський. "І йому дає ім"я вся країна, встигає за сім днів до подачі документів на вибори - Арсеній Македонський", - розповів Беркут, відзначивши, що пізніше Макенодський запропонує Ющенку пост глави РНБОУ.

Ще одна сюжетна лінія - Андрій Ющенко, син Президента Ющенка, на "модній тусовці в Монако" знайомиться з дочкою Президента Росії Дмитра Медведеєа. "Закохується в неї, у них кохання ... І його батько вже не президент, перспективи незрозумілі, а тут дочка президента Росії. Андрій Ющенко переїздить до Москви і займає державний пост", - розповів лідер партії "Велика Україна".

Також Беркут, який видав на початку року книгу "Брат" про можливі сценарії розвитку українсько-російських відносин, заявив, що в його новій книзі між Росією і Україною розгортається боротьба за Крим і два Ющенка постають перед складним вибором, оскільки відстоюють інтереси різних держав.

Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Марення про Арсенія Македонського та Білу королеву вийде книгою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі