пʼятниця, 03 листопада 2017 12:00

Манафорта всюди на повідку водив Льовочкін - і сам розраховувався з ним - Рабінович

Манафорта всюди на повідку водив Льовочкін - і сам розраховувався з ним - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що в ході передвиборної кампанії на засіданнях "Опоблоку" завжди був присутній Пол Манафорт

Екс-глава Адміністрації президента часів Віктора Януковича, народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Сергій Льовочкін приводив на всі засідання "Опоблоку" американського політтехнолога Пола Манафорта і особисто розраховувався з ним за послуги. Таку інформацію в прямому ефірі телеканалу NewsOne озвучив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"Я вражений: вся країна мовчить про Манафорта (американський політтехнолог Пол Манафорт, який співпрацював з Партією регіонів, - ред.). Ніхто його ніби як не бачив і не знає. Але це ж все брехня. В ході передвиборної кампанії на засіданнях "Опоблоку" завжди був присутній Манафорт - він приходив туди і давав дуже розумні поради з проведення кампанії, з ним був молодий перекладач. На засідання його заводив Льовочкін, сам його і виводив - і сам розраховувався з ним, ніхто інший до цього відношення не міг мати", - впевнений парламентарій.

Народний депутат вважає, що ніхто, крім Льовочкіна, з Манафортом не спілкувався і не укладав угод.

"Сидів Манафорт в кабінеті у Льовочкіна за великим столом. Ні Бойко (глава фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко, - ред.), ні хто інший з ним не спілкувалися, Льовочкін поводився, як господар ситуації", - підкреслив політик.

Також лідер партії "За життя" згадав про так звану "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, зазначивши при цьому, що фігуранти справи про незаконні виплати партії досі сидять у парламенті.

"Пам'ятаєте сторінки "чорної книги" Партії регіонів? Дві сторінки показали, "намалювали" - а де решта? Я свого часу подавав депутатський запит, щоб нам цю книгу показали, пред'явили. І що? Я, до речі, вірю, що ця "чорна книга" була, що були фігуранти, які й зараз сидять в парламенті - в "Опоблоці". Вони нікуди не поділися, жодної кримінальної справи не заведено. Значить, як кажуть в Україні, "трошки домовились". "Чорна книга" продовжує добре працювати", - зазначив Вадим Рабінович.

Нагадаємо, щодо Пола Манафорта були висунуті звинувачення в рамках можливого втручання Росії у вибори США в 2016 році. Крім того, політтехнологу закидають співпрацю з втікачем-президентом України Віктором Януковичем і Партією регіонів, а також відмивання грошей.

Зараз ви читаєте новину «Манафорта всюди на повідку водив Льовочкін - і сам розраховувався з ним - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі