вівторок, 28 вересня 2010 11:01

Маловідома партія пропонує себе всім бажаючим взяти участь у виборах

Маловідома партія пропонує себе всім бажаючим взяти участь у виборах

Партія "Рідне місто" надає свої регіональні організації для участі у місцевих виборах, які відбудуться 31 жовтня 2010 року. Про це йдеться в оголошенні на офіційному сайті партії.

"Висування кандидатів та списків від партії "Рідне місто" - ідеальне рішення для тих, хто розраховував на створення місцевих блоків (нагадаємо законопроект забороняє створення блоків). Партія "Рідне місто" надає регіональним організаціям повну свободу у питаннях ведення виборчої кампанії та висування кандидатів. "Рідне місто" відкрите до зміни керівних органів регіональної організації на представників вашого проекту", - говориться в оголошенні.

"Партія та партнери допоможуть з поданням ваших кандидатів до місцевих виборчих комісій. Не гайте часу", - наголошують автори оголошення.

Вчора представники БЮТ заявили, що Партія регіонів за підтримки спецслужб здійснила рейдерську атаку на міську організацію партії "Батьківщина" в Тернополі.

Подібна ситуація з виборчими списками БЮТ складається у більшості регіонів України, насамперед там, де органами влади знято з реєстрації обласні організації партії ВО "Батьківщина".

proUA

Зараз ви читаєте новину «Маловідома партія пропонує себе всім бажаючим взяти участь у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі