субота, 29 січня 2011 15:10

Макіївській команді вдалося залякати кримську еліту - БЮТ

Макіївській команді вдалося залякати кримську еліту - БЮТ

Народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Сенченко вважає рішення суду щодо взяття під арешт екс-спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка заздалегідь заготовленим.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Судом це дійство назвати неможливо. У нашій країні вже стало традицією, коли політикам, які не догодили владі, запобіжним заходом обирають арешт. Їх просто намагаються ізолювати від суспільства", - зазначив депутат.

Сенченко нагадав, що був присутній у залі суду під час засідання.

"Гриценко був в клітці і наручниках. Під час суду він дуже змінився в обличчі, було видно, що йому стало погано. Викликали швидку допомогу, яка досить довго їхала. Йому зробили якісь уколи, поміряли і збили тиск. І так званий суд далі продовжувався. Під час суду я з ним спілкувався. Тут очевидна ситуація. Вона не вимагає пояснень", - зауважив він.

"Бютівець" наголосив, що подібні речі відбуваються через те, що всередині Партії регіонів іде боротьба.

"Макіївська команда, яка приїхала до Криму, зробила все, щоб залякати так звану кримську регіональну еліту, яка тут правила. Це їм вдалося. Коли пройшов певний час і було видно, що задекларовані цілі не реалізуються, зросла роздратованість всередині Партії регіонів. Тому почали шукати винних і використовувати залякування власних прихильників. Як побічний ефект – треба в Європі розповідати, що саджають не тільки "бютівців", - додав політик.

Нагадаємо, екс-спікеру кримського парламенту Анатолію Гриценку стало погано під час судового засідання, де йому мали обрати запобіжний захід у зв'язку з обвинуваченнями у зловживанні службовим становищем. Правоохоронці затримали його 21 січня. Порушили кримінальну справу. Йдеться про операції із землею військового радгоспу "Азовський".

Зараз ви читаєте новину «Макіївській команді вдалося залякати кримську еліту - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі