неділя, 19 вересня 2021 16:27

Майкл Щур потролив "слуг народу" Тищенка і Арахамію

Майкл Щур потролив "слуг народу" Тищенка і Арахамію
Насправді Тищенко обурився не через образи у бік президента, сказав Майкл Щур.

Коментарі "слуги народу" Миколи Тищенка щодо його нападу на колегу Гео Лероса нічого не пояснюють. Про це сказав телеведучий Майкл Щур у своїй програмі.

"Звичайно, у Раді вже все траплялося. Депутати і билися і блокували трибуну і заважали виступати один одному. Але завдяки Тищенку ми побачили всі форми зневаги до парламентаризму за одну каденцію.

Пояснення Тищенка з приводу нападу на Лероса нічого не пояснюють. Але ми і не розраховували", - сказав телеведучий.

Арахамія закликав відсторонити Тищенка і Лероса від засідань Ради "за бійку", нагадали у програмі.

"Виявляється був не тільки напад. Якщо когось б'ють, то винні обидві сторони. Якщо таку бійку коментує третя сторона, то вона теж винна. Тому Арахамію теж треба відсторонити", - потролив Майкл Щур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський мав би свідчити у "вагнергейті"

"Насправді Тищенко обурився не через образи у бік президента. Такі образи лунають щодня у сторону будь-якого президента будь-якої країни.

Тищенко обурився, бо Лерос знову підняв тему ймовірної держзради в Офісі президента. Держзради через ймовірний зрив операції затримання членів російської приватної військової компанії Вагнера. "Вагнерівців", які брали участь в російсько-українській війні.

Рік тому в Офісі президента заперечували існування такої спецоперації взагалі. Потім Зеленський все ж визнав, що операція була, але заявив, що її ідея не була українською", - сказано в сюжеті.

9 вересня Тищенко напав на Лероса. Це сталося після того, як позафракційний депутат із трибуни заявив про зрив спецоперації щодо "вагнерівців".
Нардеп Ярослав Юрчишин подав до Державного бюро розслідувань і Офіса генпрокурора заяву про злочин, скоєний "слугою".
Зараз ви читаєте новину «Майкл Щур потролив "слуг народу" Тищенка і Арахамію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі