середа, 08 січня 2014 18:05

Майдан хочуть дискредитувати гей-парадом

Майдан хочуть дискредитувати гей-парадом
Фото: focus.ua

ЛГБТ-організації України заявляють, що жодних акцій 9 січня не проводитимуть, а їх рух вкотре намагаються використати з метою дискредитації Євромайдану.

"Ми повідомляємо, що не планували і не плануємо жодних акцій на ЛГБТ-тематику в рамках Євромайдану саме тому, що розуміємо, ким і з якою метою вони будуть використані", - йдеться у заяві організації.

Представники ЛГБТ-спільноти повідомляють нам, що вони отримують пропозиції взяти участь в "акції на захист прав сексуальних меншин", яка начебто планується на 9 січня. Такі пропозиції надходять від людей, які професійно займаються підбором артистів та аніматорів. За участь в акції пропонується оплата в розмірі 150-200 доларів США. Очевидно, таке зростання винагороди стало наслідком провалу  спроби недавньої дискредитації однієї з політичних партій - учасниць Євроходи. Тоді було безуспішно використано загін безхатченків з райдужними прапорами, найнятих, як повідомляють ЗМІ, за пляшку горілки та 50 грн.

"Ми заявляємо, що ніколи не пропонували і не будемо пропонувати гроші учасникам та учасницям акцій на захист прав ЛГБТ. Участь у цих акціях завжди була і буде виключно добровільною", - йдеться у заяві.

 

Зараз ви читаєте новину «Майдан хочуть дискредитувати гей-парадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

336

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі