пʼятниця, 10 січня 2014 18:49

Майдан дискредитовуватимуть гей-провокацією

Акція на Євромайдані, запланована "Ініціативною групою по захисту прав сексуальних меншин в Україні" на 11 січня, є провокацією.

Про це заявив офіційний представник українського ЛГБТ-співтовариства, виконавчий директор Всеукраїнської благодійної організації "Точка опори" Богдан Глоба.

"Ми не планували і не плануємо ніяких акцій на ЛГБТ-тематику в рамках Євромайдану саме тому, що розуміємо, ким і з якою метою вони будуть використані. Штучна "Акція на захист ЛГБТ" за планом організаторів провокації повинна дискредитувати Євромайдан в очах українців", – розповів Глоба.

Він також зазначив, що несумлінні політтехнологи знову намагаються експлуатувати негативні стереотипи щодо ЛГБТ, щоб перешкодити євроінтеграції України.

Богдан Глоба підкреслив, що "серія маніпуляцій з тематикою ЛГБТ може бути частиною "мультиходівки", кінцевою метою якої стане введення в Україні законодавства проти так званої "пропаганди гомосексуалізму" як це вже було зроблено в сусідній Росії".

 

Сьогодні на прес-конференції в Києві координатор "Ініціативної групи по захисту прав сексуальних меншин в Україні" Софія Гукова заявила, що представники секс-меншин збираються 11 січня прийти на Євромайдан, щоб своєю яскравістю привернути увагу.

"Ми просто хочемо привернути увагу. Влада чекає, поки все затихне. Люди вже втомилися, а ми хочемо просто внести яскравість", – сказала пані Гукова.

Вона повідомила, що попередньо заявили про бажання взяти участь в акції 50 осіб.

Провокація, такого типу відбувається не вперше. Як раніше повідомлялося, у листопаді в Києві відбувся гей парад безхатчинків.

Зараз ви читаєте новину «Майдан дискредитовуватимуть гей-провокацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі