вівторок, 04 жовтня 2011 20:00

Людина зі сканального відеоролика про кортеж Азарова ніколи не працювала в охороні прем'єра

Людина зі сканального відеоролика про кортеж Азарова ніколи не працювала в охороні прем'єра

Людина, яка присутня на скандальному відеоролику про прямування кортежу Миколи Азарова, що з'явилося в інтернеті, не має відношення до охорони прем'єр-міністра України. Про це повідомляють у департаменті інформації та комунікації з громадськістю Кабміну.

"Ми перевірили цю інформацію, і, за даними, переданими нам із служби охорони прем'єра, людина, зображена на цьому відео, ніколи не працювала в охороні прем'єр-міністра", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок директор департаменту інформації та комунікації з громадськістю Кабінету міністрів Дмитро Андрєєв.

ВІДЕО: Охоронці з кортежу Азарова матюкаються і б'ють на ходу "й...ні" машини

Він констатував, що на відео продемонстровані непрофесійні дії охорони, і, на його думку, за такими фактами потрібно проводитися службове розслідування. Андрєєв підкреслив, що відповідна перевірка з цього приводу буде проведена.

Раніше в інтернеті було поширено відео, на якому під час проходження кортежу нібито Азарова, охоронці, які супроводжували його, досить жорстко розчищають шлях: нецензурно висловлюються на адресу учасників руху і збивають дзеркала у автомобіля, який не звільнив своєчасно дорогу для кортежу.

Зараз ви читаєте новину «Людина зі сканального відеоролика про кортеж Азарова ніколи не працювала в охороні прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі