субота, 28 серпня 2010 18:52

Люди Тимошенко злякалися жінки з газовим балончиком

Люди Тимошенко злякалися жінки з газовим балончиком

Міліція порушила кримінальну справу за фактом застосування сльозогінного газу проти активістів партії "Батьківщина".

Про це повідомив відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС в Києві .

"Київською облорганізацією партії "Батьківщина" у ЗМІ поширюється інформація щодо провокативних дій влади, які буцімто мали місце на вулиці Ярославській, що в Подільському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

"Керівництво організації стверджує, що під час проведення мирної політичної акції за участю чисельних прихильників партії, влада вдалася до прямого терору, залучивши "своїх провокаторів, які застосували проти маси людей сльозогінний газ", - зазначили у міліції.

Водночас правоохоронці стверджують, що 27 серпня о 12:05 до міліції надійшло повідомлення від членів "Батьківщини про те, що приблизно 20-ма хвилинами раніше за адресою вулиця Ярославська, 5/2 невідома жінка застосувала до них сльозогінний газ.

"На місце події, разом з районною слідчо-оперативною групою, виїхали керівники Подільського райуправління", - йдеться у повідомленні.

"За вказаною адресою проводилася акція протесту..."проти бездіяльності Київського обласного управління юстиції, яким не здійснюється реєстрація змін у керівному складі Київської облорганізації "Батьківщини", - зазначили у міліції.

"Під час мітингу 46-річна жінка, особу якої встановлено, застосувала до мітингуючих балончик зі сльозогінний газом. Свої дії вона виправдовує тим, що мешкає неподалік, і їй заважала надто гучна поведінка учасників акції", - наголосили правоохоронці.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Люди Тимошенко злякалися жінки з газовим балончиком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі