пʼятниця, 20 березня 2009 09:42

Люди Луценка розгромили намети "Геть усіх!"? (ФОТО)

У п"ятницю о 5-тій годині ранку близько сотні чоловік в однаковому камуфляжі за сприяння міліції напали на наметове містечко громадської ініціативи "Геть Усіх" на Майдані Незалежності у Києві.

Про це повідомила прес-служба цієї громадської ініціативи.

За її інформацією, в результаті погрому побито активістів, що знаходились на наметах та потрощено намети.

Більше того, уточнюють у прес-службі, "серед нападників на наметове містечко громадської ініціативи "Геть Усіх" на Майдані упізнано працівників харківської міліції та курсантів МВС".

Крім того, в ініціативі заявляють, що "міліція розправляється із протестними групами по всіх країні".

"Вчора (у четвер) в Херсоні відбувся напад на працівників Херсонського машинобудівного заводу, що захопили і утримували будівлю заводоуправління. Напад відбувався за ідентичним до сьогоднішнього нападу на наметове містечко на київському Майдані сценарієм", - сказано в повідомленні.

"В найближчі години будуть репресовані всі інші протестні несимулятивні рухи, а неконтрольовані владою ЗМІ закриють", - стверджує ініціатива "Геть усіх".

Водночас в МВС категорично спростовують участь працівників міліції у нападі на намети протестувальників та працівників Херсонського машинобудівного заводу.

МВС України заявляє, що правоохоронці не мають до цих інцидентів жодного відношення. Відповідні факти міліцією задокументовано. Наразі триває перевірка обставин цих подій та встановлення причетних до них осіб.

МВС України закликає представників громадських об"єднань утриматися від безпідставних звинувачень на адресу міліції.

За матеріалами: Прес-служби "Геть Усіх", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Люди Луценка розгромили намети "Геть усіх!"? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі