вівторок, 07 серпня 2012 22:31

Ляшко закликав Яценюка й Турчинова не ховатися під спідницею Тимошенко

Ляшко закликав Яценюка й Турчинова не ховатися під спідницею Тимошенко
Ляшко пояснив, що своїм балотуванням по округу показує, що не боїться виборів. Фото: uainfo.censor.net.ua

Олег Ляшко переконаний, що його партія зможе на парламентських виборах подолати п'ятивідсотковий бар'єр і потрапити до Верховної Ради.

Про це він сказав на з'їзді Радикальної партії Ляшка, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Подолання п'ятивідсоткового бар'єру - важке завдання. Особливо, зважаючи на те, що "регіонали" разом із "яценюками" й "бютівцями" змовилися підняти ці бар'єри, щоб цих людей разом зі мною не пустити до парламенту. Тому ми зробимо все для того, щоб виграти. Бо без радикальних змін не буде України. Ми несемо ці радикальні зміни", - наголосив Ляшко.

Водночас за мажоритарними округами лідер РПЛ планує провести до Ради близько 10 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко прийшов на з'їзд партії з залізними вилами

"Коли мене питають, чому я не очолив партійний список, я кажу так: "Ми не віддамо жодного мажоритарного округу "регіоналам". Я вважаю, що оці так звані лідери і влади, і опозиції мали б піти на мажоритарні округи. Хай би за Тігіпка чи Азарова, чи Яценюка та Турчинова проголосували б люди. А то легше за все сидіти в Юлі під спідницею й на її горбу намагатися потрапити до парламенту", - заявив він.

Він також пояснив, що своїм балотуванням по округу показує, що не боїться виборів.

"Ми ведемо своїх кандидатів для того, щоб вигравати. Я впевнений, що багато наших людей переможе навіть у тих округах, де ніхто не сподівається", - підсумував Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко закликав Яценюка й Турчинова не ховатися під спідницею Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі