субота, 08 березня 2014 14:36

Ляшко став "заручником" в аеропорту Сімферополя
4

Фото: Олега Ляшка з Facebook

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка затримали і тримають під вартою в аеропорту Сімферополя. Про це повідомив його заступник Андрій Лозовий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передає прес-служба РПЛ.

"Нарешті долетіли до Криму з Олегом Ляшком. Так звана самооборона Криму заблокувала нас на виході з аеропорту", – пише Лозовий.

Наразі депутат з однодумцями заблоковані в Сімферопольському аеропорту. Цей інцедент порушив щільний графік народного обранця. У депутата на весь день заплановано багато ефірів на телебаченні та зустрічей з людьми.

"Зараз в аеропорту Сімферополя. Самооборона Криму затримала мене з однодумцями і не випускають. У Крим прилетів закликати до миру та єдності, збереження територіальної цілісності України. Місцеве телебачення запрошує на ефіри, але виїхати з аеропорту поки-що немає можливості", - написав Олег Ляшко у Facebook.

Близько півгодини тому з'явилося ще одне повідомлення політика: "Поки перебуваю в заручниках в аеропорту Сімферополя, прийшла така ідея. Щоб зірвати так званий референдум в Криму, треба 16 березня провести тут виїздне засідання Верховної Ради України. Усі народні депутати мають разом приїхати в Крим. І хай спробують затримати!".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко став "заручником" в аеропорту Сімферополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі