понеділок, 22 квітня 2019 09:30

Ляшко про результати виборів: "Цей голос – помста владі"

Ляшко про результати виборів: "Цей голос – помста владі"
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до громадян України після другого туру президентських перегонів. Фото: Гордон

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у соцмережі Facebook, після другого туру президентських перегонів звернувся до громадян України.

Політик проаналізував волевиявлення українців, а також зробив певні припущення щодо майбутнього деяких політиків.

"Громадяни зробили свій вибір. Що ж, це право людей. Але треба чітко розуміти, що для більшості громадян цей голос на виборах - це помста владі, яка п`ять років грабувала Україну. Думаю, багато політиків минулого усвідомлять цей болючий для них урок і його наслідки. А деякі з них - опиняться на політичному кладовищі...", - припустив лідер РПЛ.

Після емоційних слів, Олег Ляшко розповів про свої найближчі плани і перелічив основні акценти у своїй роботі.

"А нам з тобою - своє робити, зціпити зуби і далі йти" (с) – такими словами розпочав своє зврнення політик - Я продовжую боротьбу за гідне життя українців, за сильну економіку, за міць нашої держави на міжнародній арені. За відродження національного виробництва і створення нових робочих місць. За те, щоб українців ставало більше - за доступне житло і нормальну допомогу при народженні дитину. За якісну і доступну кожному громадянину освіту і медицину. За нові лікарні, школи, дитячі садочки і дороги. За нашу святу українську мову і захист наших культурних цінностей. За українську землю для українського фермера, а не латифундистів і чужинців. За зниження тарифів і збільшення видобутку власного газу. За те, щоб природні багатства служили людям, а не олігархам. За вас, дорогі мої українці, бо я такий самий, як ви!".

Нагадаємо, що перед другим туром виборів Олег Ляшко зробив жорстке звернення до Порошенка та Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко про результати виборів: "Цей голос – помста владі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі