середа, 20 лютого 2013 12:08

Ляшко не виключає, що у Колесніченка вже давно є і "чекістська" медаль

Ляшко не виключає, що у Колесніченка вже давно є і "чекістська" медаль
Олег Ляшко. Фото: svit24.net

Половина народних депутатів у Верховній Раді за українські гроші проводять антиукраїнську діяльність.

Таку думку Gazeta.ua висловив позафракційний народний депутат Олег Ляшко, коментуючи те, що президент РФ Володимир Путін нагородив українських парламентарів, авторів "мовного" законопроекту Сергія Ківалова та Вадима Колесніченка медалями Пушкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні антифашистський фронт - це смішно, а його очільник Колесніченко виконує роль клоуна - експерт

"Нагорода знайшла своїх героїв. Зверніть увагу, що нагородила їх якраз сусідня держава. Очевидно, що ці завдання, які перед Колесніченком стоять, він їх успішно реалізовує, за що і отримує свої 30 срібняків", - наголосив він.

Ляшко переконаний, що у таких парламентарів, як Колесніченко і Ківалов вже не публічно є не одна подібна медаль від Росії і не тільки за "вклад у розвиток російської мови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Певним категоріям населення потрібно заборонити розмовляти українською мовою" - Корчинський

"Добре, що його публічно нагородили медаллю тільки Пушкіна. Я думаю, що не публічно десь під грифом "не для друку" його вже давно нагородили і чекістською відзнакою першого ступеня за "подвиг разведичка", і "За заслуги перед Родиной" і тому подібно. Думаю, якщо покопатися, то там нагород багато", - пояснив нардеп.

За словами парламентаря, таких "діячів" в українській Верховній Раді дуже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон Ківалова-Колесніченка приймали не для того, щоб захистити російську мову — письменник

"Шкода тільки, що все це робиться в українському парламенті за українські гроші. Тобто, діяльність таких українофобів. А у Верховній Раді половина таких. Вони сидять в українському парламенті, на горбу в українських виборців, і за українські гроші проводять антиукраїнську діяльність", - підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін нагородив медаллю Пушкіна Сергія Ківалова та Вадима Колесніченка. Також нагороду отримали депутати від Партії регіонів Дмитро Шенцев і Олег Царьов, а також екс-депутат Юрій Болдирєв.

 

Зараз ви читаєте новину «Ляшко не виключає, що у Колесніченка вже давно є і "чекістська" медаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі