четвер, 07 жовтня 2010 13:16

Ляшко назвав монтажем відео про секс з чоловіком

Ляшко назвав монтажем відео про секс з чоловіком
Народний депутат від БЮТ Олег Ляшко назвав монтажем, викладене в Інтернеті відео, де він розповідає про сексуальні зв'язки з чоловіком.

Про це він написав у своїй колонці на Українській правді.

"В боротьбі зі мною опоненти опустилися нижче пояса, і почуваються вони там доволі комфортно", - зазначив він.

За словами "бютівця", це вже не перший випадок, коли чорні піарники фабрикують фальшивки та роздмухують так звані сексуальні скандали.

"У той спосіб дискредитації, який обраний проти мене, вони даремно хочуть вибити з колії людину, яка вагомими та переконливими аргументами відстоює свою політичну позицію. Саме тому і з'являються фальшивки, подібні тій, яка вчора розлізлася Інтернетом. Завдяки технічному прогресові нині все стає можливим, і "монтажники" творять чудеса", - наголосив Ляшко.

Він висловив сподівання, що особи людей, які виклали відео на YouTube, встановить Генеральна прокуратура. Нардеп звернувся з відповідною заявою.

"Я багато років в політиці. Відтак, маю товсту шкіру та загартований дух. Але не можу сказати, що легко пережив вчорашній день. Та, як кажуть, все, що нас не вб'є - зробить сильнішими", - підкреслив він.

Ляшко пообіцяв тим, хто "вилив цей бруд", достойну відповідь.

"Хоча до їхніх методів - переказувати факти, а тим більше вигадки, хто з ким спить - опускатися не буду. Як на мене, то навіть в каналізації мають бути буйки, за які запливати не можна", - переконаний політик.

Говорячи про згадки про своє кримінальне минуле, Ляшко нагадав, що рішенням Печерського районного суду Києва від 19 серпня 2010 року президента України Віктора Ющенка, який під час виборчої кампанії стверджував про наявність у "бютівця" трьох судимостей, зобов'язано спростувати цю недостовірну інформацію.
Зараз ви читаєте новину «Ляшко назвав монтажем відео про секс з чоловіком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі