середа, 08 серпня 2012 13:42

Ляшко цілувався з Розинською під спів переможця "Голосу країни"
19

Фото: Фото: Тарас ПОДОЛЯН

Безпартійний народний депутат Олег Ляшко провів у парку ім. Т. Шевченка у Києві з'їзд "Радикальної партії Олега Ляшка".

На захід він з'явився з вилами у руках. Супроводжували його соратник Юрій Сухін, телеведуча Наталія Розинська, народний депутат, лідер партії "Захисників Вітчизни" Юрій Кармазін.

Ляшко вийшов на сцену під козацький гімн, піднявши догори вила.

"Це не просто вила. Це вила, які ще вчора були в гною. Азаров, хай йому грець у печінку з його "кровосісями", рекомендував людям брати лопати і йти працювати. Ми їм дамо не лопати, а вила, - вигукнув зі сцени Ляшко. - Ми не дамо Партії регіонів отримати більшість у парламенті. Якщо ця партія сфальсифікує вибори, ми винесемо їх на селянських вилах".

Ляшко запевнив, що тільки його партія може змінити ситуацію в Україні на краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко прийшов на з'їзд партії з залізними вилами

"Із владою все зрозуміло. Ми через неї в ізоляції. Та ви гляньте на цю опозицію, хто там зібрався. Яценюк, лідер опозиції, живе разом із Януковичем у Межигір'ї й вони разом складали списки опозиції. Цією Об'єднаною опозицією керує влада", - переконаний політик.

Він додав: "Без радикальних змін - ми втратимо країну. Без радикальних змін - у нас немає майбутнього. А радикальні зміни можуть робити тільки бійці, а не бухгалтери, як Яценюк".

Ляшко також запевнив, що не дозволить Партії регіонів отримати більшість у парламенті.

Водночас, Юрій Кармазін на з'їзд був запрошений в якості гостя. Ляшко розповів, що пропонував йому місце у списку, але той відмовився. Кармазін вирішив створювати з Радикальною партією Олега Ляшка народну опозицію.

"Партія захисників Вітчизни узгоджуватиме своїх кандидатів із представниками Радикальної партії Ляшка. Ми вважаємо, що тільки створення справжньої народної опозиції, яка буде на стороні народу, порятує державу. Ми, на жаль, не сподіваємося на інші згуртування", - пояснив Кармазін.

Ляшко оголосив партійні списки та списки за мажоритарними округами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список Радикальної партії Ляшка очолила мати-героїня зі Знам'янки

"Ви подивіться, відбулися всі ці понтові з'їзди. Оголошують: там - Шевченко, там - Кличко, там - Повалій, там ще якийсь чорт лисий. Вони за кого завгодно будуть агітувати. Але хто з них пам'ятає про простих людей? Я пропоную список, який складається з людей із народу. Я їх знайшов випадково. Побачив, зупинився і привів сюди", - сказав він.

Ляшко запросив на сцену перший номер у списку РПЛ - провідницю зі Знам'янки (Кіровоградщина) Оксану Шевченко, матір 5 дітей. На сцену виходить жіночка років 45. На ній - проста літня сукня. На руках тримає хлопчика років зо три.

Другий номер у списку - заступник лідера РПЛ Андрій Лозовий, третій - вагітна дівчина Ксенія Сапунова, четвертий номер - переможець конкурсу "Голос Країни!" 24-річний Іван Ганзера, п'ятий - мер міста Щорс 37-річний Роман Зуб.

З'їзд ухвалив 197 кандидатів за партійним списком РПЛ та 30 кандидатів за мажоритарними округами. Сам Ляшко балотуватиметься по мажоритарному округу на Чернігівщині.

"Коли мене питають, чому я не очолив партійний список, я кажу так: "Ми не віддамо жодного мажоритарного округу "регіоналам". Я вважаю, що оці так звані лідери і влади, і опозиції мали б піти на мажоритарні округи. Хай би за Тігіпка чи Азарова, чи Яценюка та Турчинова проголосували б люди. А то легше за все сидіти в Юлі під спідницею й на її горбу намагатися потрапити до парламенту", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко цілувався з Розинською під спів переможця "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі