вівторок, 27 жовтня 2020 09:41

Ляшка випереджають на виборах до Верховної Ради

Ляшка випереджають на виборах до Верховної Ради
25 жовтня, окрім місцевих депутатів, на 208 окрузіі Чернігівської області обирали свого народного депутата. Фото: Андрій Гудзенко - LIGA.net

Кандидат на проміжних виборах в народні депутати від партії "Слуги народу" Анатолій Гунько лідирує у 208-му виборчому окрузі Чернігівської області, набираючи 33,27%, або 15 368 голосів.

Це підтверджують дані Центральної виборчої комісії.

Його опонента від "Радикальної партії" Олега Ляшка підтримали 32,21%, або 14 878 голосами. Станом на ранок 27 жовтня ЦВК опрацювала 78,89% протоколів.

Ляшко заявляв, що не визнає результати парламентських виборів у своєму окрузі. Він звинуватив Гунька в підкупі виборців. Гунько зранку 26 жовтня повідомив про свою перемогу за результатами паралельного підрахунку голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий тур мерських виборів може затягнутися до грудня

Довибори у 208-му округу в Чернігівській області відбуваються через загибель нардепа Валерія Давиденка, якого 23 травня знайшли мертвим в офісі в центрі Києва. Він був із простреленою головою. Поліція розслідує кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Замінити його у Верховній Раді вирішила його вдова – Людмила Давиденко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшка випереджають на виборах до Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі