вівторок, 10 квітня 2012 13:54

Ляшка назвали технічним кандидатом влади на виборах мера Києва

Ляшка назвали технічним кандидатом влади на виборах мера Києва
"Бютівець" Бондаренко вважає, що Ляшко допомагає Олександру Попову. Фото: tsn.ua

Балотування нардепа Олега Ляшка на посаду мера Києва є прямою допомогою Партії регіонів для перемоги її кандидата. Про це сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Я підтримую тезу, яку висловив Віталій Кличко про те, що будь-яка інша кандидатура, яка буде ніби-то боротися за посаду мера Києва не від влади, допомагатиме нинішньому главі Київської міської адміністрації Олександру Попову. Свого часу ми мали цікаву картинку. Напередодні проведення виборів мера Олександр Омельченко у розмовах підтверджував, що не буде балотуватися і допоможе агітувати за Кличка. Але потім хтось йому сказав, що в нього високий рейтинг. Він пішов на вибори і фактично привів Леоніда Черновецького до влади. На минулих виборах із середовища Віктора Ющенка балотувалося п'ятеро кандидатів. Це робилося для того, аби знову пройшов Черновецький", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко мацав та притулявся обличчям до жіночих грудей

За словами депутата, подібні дії здійснюються за певні преференції від влади.

Говорячи про наміри Ляшка провести до Київради свою партії, Бондаренко наголосив: "Це надумані мотиви. Нехай назве прізвища. Я знаю багато чесних порядних людей серед киян, які борються за київські об'єкти старовини, зелені зони. Чи є вони у Ляшка? Думаю, немає. Я ніколи не чув про команду Ляшка в Києві та не бачив його людей ні на жодному заході".

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив про намір балотуватися на посаду мера Києва.

Зараз ви читаєте новину «Ляшка назвали технічним кандидатом влади на виборах мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі