понеділок, 20 жовтня 2008 09:43

Ляпіна порівняла Луценка з блохою

Ляпіна порівняла Луценка з блохою
Це, знаєте, як ті блохи. На одного "собаку" сіли, якось вона їм не сподобалася – не туди побігла, від Москви далеко. Тепер на іншу "собаку" сіли. Думають, що вона до Москви ближче, так, може, ближче до корита...

Так представниця НУ-НС і член НС-НУ Ксенія Ляпіна прокоментувала в інтерв"ю ІМК ситуацію, чому окремі партії - складові нинішнього блоку НУ-НС хочуть стати під крило блоку імені прем"єр-міністра:"Я сама неодноразово задавалася питанням, ну що спільного може бути між тим же Фельдманом, (якого я щиро поважаю, як політика і громадського діяча), і Мовчаном або Яворівським? Власне, спільною є тільки Юлія Володимирівна. Так само і у Луценка з БЮТ. Ну, що там може бути спільного?.."

При цьому депутат відзначила, що вона особисто і сьогоднішня політична ситуація ділить наших політиків на три категорії: "Перша категорія - це ті, які через абсолютно відверту ненависть до Президента готові на все. Друга категорія - ті, які виконують замовлення ззовні. Небезкорисно, звичайно ж, виконують, роблячи ставку на посади, гроші, фінансові потоки і якісь майбутні преференції. І третя категорія - це ті, хто так довго вже сидить у кріслах, що себе без цих крісел не уявляє. І шукає все, що можливо, щоб ці крісла не втратити".

Про нову коаліцію в майбутньому парламенті Ксенія Ляпіна говорити не поспішає. Зараз вона не бачить сенсу в подібних прогнозуваннях: "Яку конфігурацію вибере народ України? Ми цього не знаємо. Тому, я думаю, що коаліцію створюватимемо вже тоді, коли буде новий парламент, коли ми знатимемо, які політичні сили і в яких конфігураціях туди пройшли. Зараз ми можемо тільки висловити свою думку, так би мовити, від негативного - ми точно не створюватимемо коаліцію з Партією регіонів і комуністами..."

Зараз ви читаєте новину «Ляпіна порівняла Луценка з блохою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі