четвер, 22 січня 2009 08:56

Львочкін каже, що скинути Тимошенко заважає "група 213"

Львочкін каже, що скинути Тимошенко заважає "група 213"

Депутати від БЮТ, Блоку Литвина та НУ-НС намагаються зробити все, щоб не допустити розгляду у Верховній Раді питання про недовіру уряду, яке мало бути розглянуте на початку роботи четвертої сесії.

Про це заявив "регіонал" Сергій Льовочкін, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За його словами, 21 січня ці депутати "навмисно зірвали засідання парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування", на якому мав розглядатися проект постанови "Про недовіру уряду", зареєстрований Партією регіонів.

"Своєю поведінкою депутати від так званої більшості ще раз підтвердили, що вони бояться відставки уряду, яка на сьогодні є цілком реальною. Щоб відтягнути розгляд питання про недовіру уряду, члени "групи 213" просто зривають розгляд проекту постанови в парламентських комітетах", - заявляє Льовочкін.

Він стверджує, що депутати від більшості не працюють у комітетах, "марнуючи дорогоцінний для прийняття важливих рішень час".

Партія регіонів наполягає на відставці уряду та початку процедури імпічменту президента, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Львочкін каже, що скинути Тимошенко заважає "група 213"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі