четвер, 18 вересня 2008 09:35

Львів"яни найбільше підтримують Тимошенко - опитування Фонду "Громадська думка"

Блок Юлії Тимошенко і вона сама є лідерами електоральних симпатій жителів Львова. Про це свідчать результати соціологічного опитуванян, проведеного Українським фондом "Громадська думка" і представлені учора львівським ЗМІ на прес-конференції.

Як повідомив президент "Громадської думки" Володимир Подгорнов, сьогодні кожен п"ятий виборець Львова готовий голосувати за БЮТ. Якби вибори до парламенту проходили в найближчу неділю, то цей блок зміг би розраховувати на 31% голосів. За НСНУ готові проголосувати 10,4%, а за ВО "Свобода" - 9,6% опитаних.

Також у Львові долають 3%-ий бар"єр "Народна самооборона" - 4,4% і Партія регіонів - 4,3%.

Проти всіх готові голосувати 11% респондентів, а 12,9% опитаних не змогли визначитися з відповіддю.

Приблизно така ж ситуація і серед можливих кандидатів на пост президента. Тимошенко на цих виборах готові підтримати 30%, а діючого президента Віктора Ющенка, - 10,6% опитаних.

9,9% голосів зміг би набрати спікер Арсеній Яценюк, 4% - Володимир Литвин, Юрій Луценко - 3,4% голосів, а лідер Партії регіонів Віктор Янукович - 2,5% голосів.

Проти всіх настроєні голосувати 6,8 учасників опитування, ще 16,9% респондентів поки не змогли визначитися з відповіддю.

Опитування проводилося 3-10 вересня поточного року. Всього було опитано 800 повнолітніх жителів Львова, погрішність репрезентативності складає +/-2,4%, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Львів"яни найбільше підтримують Тимошенко - опитування Фонду "Громадська думка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі