вівторок, 26 квітня 2011 22:28

Львівського чиновника затримали за хабар у 100 тис. грн.

Львівського чиновника затримали за хабар у 100 тис. грн.

Чиновника львівського Державного інституту проектування міст "Містопроект" та приватного підприємця, який проводив технічний нагляд за проведенням будівельних робіт, затримали під час отримання хабара в 100 тис. грн., повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

Зазначені особи вимагали у директора фірми-підрядника за підписання акту виконаних робіт та довідки про вартість, проведених на об'єкті будівництва у Львові.

За даними СБУ, зловмисників затримали 21 квітня в одному з кафе міста під час передачі грошей.

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за ознаками частини другої статті 368 (отримання хабара посадовою особою або за попередньою змовою групою осіб). Один із затриманих взято під варту.

Нагадаємо, стосовно заступника начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Севастополі прокуратурою міста порушено кримінальну справу за одержання хабара у великих розмірах. Розмір хабара становив 100 тисяч доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Львівського чиновника затримали за хабар у 100 тис. грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі