середа, 13 квітня 2011 19:10

Лукашенко у зв'язку з терактом наказав "пресувати"опозицію

Лукашенко у зв'язку з терактом наказав "пресувати"опозицію

Лукашенко вирішив "притиснути" опозицію. Президент Білорусі вважає, що опозиція знає замовників теракту, повідомляє опозиційний сайт "Хартія'97".

Володимир Лукашенко зажадав від правоохоронців допитати опозиційних політиків у зв'язку з терактом у метро.

"Я доручив розглянути всі заяви від політичних діячів. Ми шукаємо співучасників і замовників. Ці діячі від так званої "п'ятої колони", може, розкриють карти і вкажуть, хто замовник ... Всіх залучити і допитати, не дивлячись ні на яку демократію, стогін і вої зарубіжних страждальців", - заявив Лукашенко.

За його словами, "дійшло до блюзнірства: у нас трагедія, а наші так звані" європейські партнери"у Страсбурзі розповідають про якісь права людини". "А наші доморощені - п'ята колона - закликають запровадити санкції. Танець на кістках", - відзначив Лукашенко. "Хоча б почекали, поки траур закінчиться", - додав він.

Тим часом, звернув увагу Лукашенко, "це не стосується всієї опозиції". "Опозиція може і повинна існувати в державі, але п'ятої колони в країні не буде", - підкреслив він.

Олександр Лукашенко також зажадав припиняти будь-які чутки і панічні настрої в білоруському суспільстві.

"Будь-яка паніка, в тому числі з приводу продовольства, валюти, повинна припинятися. За розповсюдження наклепницьких вигадок винні понесуть кримінальну відповідальність", - сказав він.

Лукашенко відзначив спроби створення в суспільстві панічних настроїв, поширення чуток про нібито скоєні нові теракти. "Домовилися до того, що нібито за цим злочином стоїть не тільки влади, але й військові, міліція і навіть церква", - сказав він.

"Я розпорядився знайти цих негідників, затримати їх і допитати, як справжніх злочинців", - відзначив Лукашенко, повідомивши, що такі особи вже затримані. "Ніякого вибачення їм не буде, вони створюють середовище і розбурхують наших людей", - додав він.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко сьогодні вранці заявив, що теракт в мінському метро розкрито.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко у зв'язку з терактом наказав "пресувати"опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі