понеділок, 16 лютого 2009 12:43

Лукаш: "Регіони" не складуть 150 мандатів

Лукаш: "Регіони" не складуть 150 мандатів
Народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш вважає малоймовірним складання 150 мандатів. Хоча достроково припинити роботу парламенту нинішнього скликання фракція Партії регіонів за бажання може.

"Це (складання мандатів) мало що вирішить. Адже ми знаходимося напередодні президентських виборів і, на жаль, так і не завершили конституційну реформу. Виходить, якщо сьогодні "заварити" ще одні вибори до парламенту, в 2010 провести вибори Президента, в 2011 прийде термін виборів в місцеві ради, то три роки ніхто не займатиметься проблемами людей і держави, всі будуть на виборах. Невесела перспектива. Саме тому Віктор Янукович і говорив про необхідність одномоментної зміни влади", - підкреслила Лукаш.

Є два виходи з кризи влади: вибори або вила

Кажучи про правові підстави для проведення дострокових виборів, Лукаш сказала: "Сьогодні їх немає. Я б сказала, поки немає. У країні "третього туру" вони можуть з"явитися дуже швидко, і ми не раз це спостерігали... Народ не дарма говорить, що є два виходи з кризи влади: вибори або вила. Сподіваюся, влада не доведе людей до необхідності застосування другого варіанту".

Нагадаємо, після нерезультативного голосування щодо відставки Кабміну Партія регіонів заявила про можливість складання 150 мандатів. За словами народного депутата Ганни Герман, відповідне рішення Партія регіонів ухвалить на своєму з"їзді.


За матеріалом: Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Лукаш: "Регіони" не складуть 150 мандатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі