понеділок, 19 січня 2009 15:45

Лукаш народила дівчинку (ФОТО)

Сьогодні вночі народний депутат-"регіонал" Олена Лукаш народила дочку. Про це повідомила колега Лукаш Ганна Герман.

"Олена надіслала нам смс-ку, в якій написала, що дівчинка народилася здоровою, красивою, вагою 3 кг 150 г та зростом 50 см. Ми привітали матусю по телефону, вивісили поздоровлення на нашому офіційному сайті і, думаю, що якось ще привітаємо, коли підемо на хрестини", - розповідає Герман.

За словами Ганни Миколаївни, ім"я новонародженій щасливі батьки поки не придумали, але "в партії вважають, що дівчинка сама собі ім"я принесла, адже сьогодні Хрещення. Тому ми вже назвали її Христинкою, а чи вплине Світле свято на справжній вибір імені - вирішувати батькам", - вважає нардеп.

Як вже писав VIP.Glavred батьком дівчинки став генерал СБУ з Луганська і одночасно колега 31-річної Олени Лукаш по Верховній Раді регіонал Григорій Ільяшов. Йому 43 роки.

Як відомо, Партія регіонів поповниться незабаром ще одним немовлям. Депутатка Ірина Бережна чекає на дитину. Ім"я батька поки не відоме.

Vip
Зараз ви читаєте новину «Лукаш народила дівчинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі