понеділок, 21 березня 2011 22:52

Луганські підприємці розповіли, як їх "дістала маячня" Партії регіонів

Луганські підприємці розповіли, як їх "дістала маячня" Партії регіонів

Активісти "Автомобільному маршу протесту" беруть участь у цьому заході виключно за власний рахунок. Тому їм набридли безпідставні звинувачення влади у спонсоруванні їхньої діяльності будь-ким.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова незалежної профспілки підприємців Луганської області Ігор Запрудський.

Зокрема, коментуючи заяву народного депутата-"регіонала" Владислава Лук'янова про те, що акції, подібні до "Автомобільному маршу протесту", фінансуються за вкрадені попереднім урядом гроші, Запрудський підкреслив, що підприємцям "набридло вже слухати цю натуральну маячню".

"Нам набридли все те, що відбувається у Верховній Раді, цей цирковий майданчик, цей диригент та музиканти, які не вміють грати. Нам набридло дивитися на це все. Ми за свої кровно зароблені гроші їдемо по Україні. Ми не хочемо втратити останній острівець свободи", - зазначив активіст.

За його словами, учасники автомобільного маршу будуть піднімати людей і говорити їм про те, що так далі жити не можна.

"Корупція, яка засіла у ВР, прокуратурі, судах, міліції, знищує народ України. Україна вимирає. Це все популізм, що говорять депутати ВР. Вони просто тягнуть час, у них немає жодних реформ. Вони бояться зайнятися реформами, тому що їм усім доведеться сісти до в'язниці", - уточнив підприємець.

"Ми їдемо по всій Україні - і з Заходу, і зі Сходу. Ми об'їжджаємо всі великі міста, заглядаємо людям в очі і бачимо, що у людей в очах не відчай, а злість. В душі вже немає сил терпіти. Тому ми їдемо в надії, що те зерно свободи, яке ми хочемо посіяти, обов'язково зросте", - зазначив Запрудський, додавши, що учасники протесту не хочуть, щоб в країні були кровопролиття та бунти.

Нагадаємо, сьогодні близько 50 вантажних та легкових авто вирушили зі Львова протестним автопробігом. У цей же час з Луганська також стартувала колона автомобілів. Вони вирушили до Києва з всеукраїнською акцією "Автомобільний марш протесту".

У кожному місті до мітингувальників будуть приєднуватися місцеві автомобілісти. Там проводитимуться мітинги та зустрічі-обговорення. 25 березня всі учасники автопробігу зустрінуться у Києві на Європейській площі. Там відбудеться спільний мітинг-протест під гаслом "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!"

Зараз ви читаєте новину «Луганські підприємці розповіли, як їх "дістала маячня" Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі