четвер, 11 листопада 2010 10:09

Луганськ отримав мера від Партії регіонів

Луганськ отримав мера від Партії регіонів

Луганська міська виборча комісія за результатами виборів 31 жовтня 2010 року зареєструвала міським головою Луганська члена Партії регіонів Сергія Кравченка.

Про це йдеться в постанові міськвиборчкому 04/119, опублікованій на сайті Луганської міської ради.

Також міськвиборчком за підсумками виборів зареєстрував депутатів Луганської міської ради VI скликання у кількості 76 осіб.

Як повідомлялося, в Луганську складалася спірна ситуація щодо виборів мера. На цю посаду з мінімальною перевагою голосів претендували Кравченко і представник Комуністичної партії України Спірідон Кілінкаров. Спочатку Луганський міськвиборчком оприлюднив офіційні дані, згідно з якими мером Луганська став Кравченко, який обійшов суперника з перевагою в 21 голос. Проте в КПУ цю перемогу не визнали і заявляли про фальсифікації.

8 листопада Луганський окружний адміністративний суд зобов'язав міську територіальну виборчу комісію внести зміни в підсумковий протокол про результати голосування - у такому випадку переміг би Кілінкаров з перевагою в 22 голоси.

Як повідомив згодом Кілінкаров, тервиборчком направив позов до Донецького адміністративного апеляційного суду на рішення Луганського адміністративного суду. Проте 9 листопада Жовтневий районний суд Луганська затвердив постанову, якою скасував рішення старшого слідчого прокуратури про порушення кримінальної справи за фактом підробки виборчих документів на дільницях 138, 139, 141 у Луганську.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Луганськ отримав мера від Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі