понеділок, 13 грудня 2010 17:09

Луценку уже висунули обвинувачення у зловживанні службовим становищем

Луценку уже висунули обвинувачення у зловживанні службовим становищем

Генпрокуратура закінчила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та співробітника МВС Леоніда Приступлюка.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Луценку пред'явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб) та ч.З ст.365 КК України (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).

Приступлюку пред'явлено звинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб) та ч.3 ст.358 КК України (використання завідомо підробленого документа).

Луценку і Приступлюку оголошено про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи.

Нагадаємо, що мова йде про нарахування зайвих 40 тис. грн пенсії водієві екс-міністра. Юрій Луценко перебуває на підписці про невиїзд.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луценку уже висунули обвинувачення у зловживанні службовим становищем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі