понеділок, 13 жовтня 2008 10:25

Луценко знає, як подолати кризу одним стрибком

Луценко знає, як подолати кризу одним стрибком

Міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко вважає, що якщо проводити дострокові вибори, то треба проводити паралельно вибори і Верховної Ради, і президента.

"Я категорично проти (дострокових парламентських виборів). Припустімо, відбудуться ці вибори, потім будуть президентські, потім вибори в місцеві ради. Три роки жорсткого протистояння рівнозначних політичних таборів нічого доброго країні не принесуть", - сказав він в інтерв"ю газеті "24".

"Під загрозу ставиться не майбутнє Ющенка, Тимошенко, Януковича чи Луценка, а сам проект "Україна". Якщо вже йти на вибори, то треба проводити паралельно дострокові парламентські і президентські вибори. Тоді ми подолаємо кризу одним стрибком. Запитувати в українців, яку владу вони хочуть, треба комплексно", - вважає Луценко.

Він зазначив, що Тимошенко "у відставку не подасть, уряд буде працювати". "Я спілкувався з нею з цього приводу", - повідомив Луценко.

На запитання, чи запропонували йому місце в першій "п"ятірці" БЮТ, він сказав: "Сьогодні ще не відомо, чи відбудуться вибори. Я вважаю, що до таких переговорів можна приступати тільки після рішення ЦВК".

"Жодних розмов про списки чи про квоти з Юлією Тимошенко в мене не було. Звичайно, якщо ЦВК оголосить вибори, мені доведеться пройти цей шлях", - додав Луценко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко знає, як подолати кризу одним стрибком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі