понеділок, 27 лютого 2012 17:26

"Луценко знав, на що йшов" - Вадим Колесніченко

"Луценко знав, на що йшов" - Вадим Колесніченко

Вирок суду у справі Юрія Луценка є законним, як і будь-яка постанова від імені держави.

Таку точку зору у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Обговорювати законно чи не законно ми можемо скільки завгодно, але на це є право тільки суду. Було оголошено, що є склад злочину і суд у своєму рішенні сказав, що вина доведена" - зазначив він.

Будь-які розмови про політичний підтекст кримінальної справи проти Юрія Луценка та рішення по ній депутат вважає фарсом та недолугими політичними ігрищами. Колесніченко говорить про подібні заяви як про спроби маніпулювання думкою суспільства, тоді як ані у залі суду, ані біля суду не була представлена справжня думка населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожна така подія, як ув'язнення Тимошенко, Луценка, нарощує сукупне невдоволення" - політолог

Колесніченко дивується ажіотажу, який викликало засідання у справі Луценка. За його словами, воно нічим не відрізняється від сотень подібних справ по всій Україні.

"Прорахуйте: за минулий рік затримали більше, ніж дві з половиною тисячі посадовців. Вже знаходяться у місцях позбавлення волі більше, ніж півтори тисячі посадовців. Серед них і заступники міністрів нинішньої влади, які вже отримали 7-5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Ще кілька знаходяться під слідством. Яка мета? Боротьба зі злочинністю. Президент Янукович сказав, що корупції в Україні не має бути і її не буде. Ну яка ще може бути мета, коли злочинців притягують до відповідальності?" - наголосив нардеп.

Особисто від себе Вадим Колесніченко сподівається на те, що Луценко вдало використає "час для виправлення", визначений судом.

Нагадаємо, як повідомляла Gazeta.ua, сьогодні рішенням Печерського райсуду міста Києва екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засудили до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «"Луценко знав, на що йшов" - Вадим Колесніченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі